Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çeltikçi Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0 248 711 24 76
Belgegeçer : 0 248 711 24 76
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://celtikcihem.meb.k12.tr
Adres : Hükümet Konağı/Kat1/Çeltikçi/BURDUR
VİZYON : Çeltikçi Halk Eğitimi Merkezi olarak tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için varız.
MİSYON : 1. Bireylere okuma-yazma öğretmek ve yaşam boyu eğitimlerini sağlamak, 2. Toplum üyelerinin Atatürk devrimlerine bağlı bilimsel, özgür, demokratik düşünme güçlerini geliştirici çalışmalar yapmak, 3. Ulusal kültür değerlerini korumak, evrensel kültüre açık olarak geliştirmek ve yaygınlaştırmak, 4. Halk sağlığının korunması, aile planlaması, sivil savunma, sağlıklı konuta kavuşmuş bir üretici, tutumlu bir tüketici toplum yaratmaya yönelik çalışmalarda bulunmak, 5. Boş zamanları sosyal ve kültürel etkinliklerle değerlendirmeye yönelik eğitim çalışmaları yapmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezine her 25 dakikada bir Bucak-Burdur arası otobüsler çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kurumumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Çeltikçi ilçe merkezindedir ve Burdur iline 30 km, Bucak ilçesine 15 km, Antalya iline 94 km, Isparta iline 60 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :